Headerbild

Städdagar special!

2014-10-04 i Allmänt

Dags att boka in två städdagar i november.

Söndag 2 november och lördag 8 november har vi städdagar på Hälla Ring.

 

Deltar man på en av de två städdagarna så är man berättigad till att få ut tävlingsbidrag till max 3 tävlingar 2014 (hemmatävling räknas ej).

 

Tävlingsbidraget är 500 kr per tävling så man kan få max 1500 kr om man kört tre tävlingar i år.

Krav:

Föraren har tävlat för SMK Västerås Karting.

Tävlingarna har genomförts under 2014 på annan bana än Hälla ring.

Resultatlista som styrker deltagande ska bifogas.

 

Om man har mer än en tävlingsförare i familjen som man vill få ersättning för, så får man bemanna med lika många städare som man har förare. Dvs har man två tävlingsförare så krävs två personer på en städdag för att få ersättning för båda. Det går bra att vara med två halvdagar också om man inte kan vara med en hel dag.

 

Naturligtvis kan man jobba av på träningsavgiften 2015 om man deltar på städdagarna, men man får inte både tävlingsbidrag OCH träningsavdrag 300 kr för samma arbetsdag.

 

Vi kommer att lägga ut listor där man skriver upp sig och anger vad man vill ha ersättning för. Ta med bankkontonr så att ni kan fylla i det direkt och bifoga resultatlistor.

 

Vi börjar med en gemensam frukost med genomgång kl 09.00. Arbetsdagen börjar kl 10.00 och håller på fram till kl 16.00 (om vi inte är klara tidigare med betinget). Vi ska bl a sätta upp nytt staket (trä), måla inne i domarhuset, städa och måla och sätta reflexer på bommen (om vädret tillåter). Så ta gärna med skruvdragare, ev handskar och oömma kläder för målning om du har.  Klubben bjuder på frukost, lunch och kaffe.