Headerbild

Årsmöte 2017

2017-01-15 i Allmänt

Tack för deltagandet på årsmötet den 23 februari! Nu finns protokollen utlagda under Klubbinfo/Dokument från både årsmötet och det konstituerande mötet.

Torsdagen den 23 februari kl 18.00 är det årsmöte i SMK Västerås klubbhus. I vanlig ordning bjuder klubben på mat i anslutning till mötet.

Motioner ska skickas in till sekreterare Lars-Åke Lundin senast den 6 feb via mail till ll_lundin@hotmail.com

Kom ihåg att betala medlemsavgiften för 2017! Avgiften måste vara betald för att få rösta på årsmötet. Avgiften är 300 kr per familj och sätts in på klubbens bg-konto 330-7857.

Ange personnummer vid inbetalning. Komplettera via mail till info@vasteras-karting.se med övriga uppgifter. Gäller betalning hel familj så anges allas uppgifter i mailet.

Ange Namn, Adress, Postnummer, Postadress, Personnummer och epostadress samt telefonnummer. Ange också vilken sektion som är aktuell, karting eller minimoto. 

Du hittar dokumenten för årsmötet på hemsidan, under http://idrottonline.se/SMKVasterasKarting/Klubbinfo/Dokument. Vi fyller på vartefter med de olika dokumenten, men den 8/2 ska alla dokument finnas på plats.

Välkomna!